Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Capraia Ø

Capraia er den nord-vestligste af de syv øer i det toscanske øhav, den tredje største efter Elba og Giglio, med en befolkning på omkring 400 mennesker.

Capraia er omkring 60 kilometer fra byen Livorno ved havet og kan nås med færge dagligt. Der er færger til Porto di Capraia, øens eneste havn, som er forbundet til landsbyen via øens eneste asfalteret vej.

Resten af øen er forbundet via små veje og taxi både. Man kan også melde sig til en turgruppe, som er for 6-12 personer. Dette er en fantastisk måde at se øens naturskønne kyst og skjulte strande på. Disse ture starter om morgnen, ved frokoststid, om eftermiddagen og i enden af dagen og varer normalt fra to til fire timer.

Ud over at være kendt for sine vine, ansjoser og naturlige skønhed, har Capraia også en hel del andre attraksjoner, som er vær at kigge på, mens man er der. En af øens mest populære ture tager en gennem de ødelagte bygninger og landbrug komplekser, som var en del af Capraias straffekoloni i svundne tider. Andre ture tager en forbi den gamle ødelagte kirke, Santo Stefano, ikke langt fra La Piana vinmarker.

Caparia øs landsby er overvåget af fortet St. George, som er under privat ejerskab og ikke åben for turister.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Toremar
    • Få pris

Ruter og havne i Capraia Ø