Sorrento til Maiori færge

Sorrento Maiori færgeruten forbinder Italien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alicost. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sorrento Maiori færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sorrento - Maiori færgeselskaber

  • Alicost
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
    • Få pris

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento ligger i Camania i Syditalien og har udsigt over Napolibugten. Der er mange fantastiske udsigter fra byen mod Napoli, Vesuv og øen Capri. Da byen er tæt på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vej, der følger kystens høje klipper over det Tyrrhenske Hav mellem Sorrento og Amalfi. Bortset fra de smukke byer og landsbyer langs vejen, er selve vejen en populær turistattraktion på grund af den spektakulære udsigt.

Selve byen har ikke mange attraktioner at byde på og bruges derfor hovedsageligt af turister som udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundrede, er værd at besøge. Der er også en lille have ved siden af, som har en fantastisk udsigt over Napolibugten. Syd for Corso Italia er et middeladerligt katedral, og mere af byens historie kan ses på Museo Correale, nær stationen.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.