Patras til Ancona færge

Patras Ancona færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 19 t 30 m.

Der er 12 overfarter Uge på Patras Ancona ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patras - Ancona færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 4 Afgange Ugentlig 22 t 30 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 8 Afgange Ugentlig 19 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patras Ancona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Ancona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.

Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.