COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patras - Ancona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Italien side

Patras - Ancona færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 22 hr 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 19 hr 30 min
  • Get price

Patras Ancona færge anmeldelser

 • "Spektakulær tur, men de ekstra tjenester annoncerede (internet, pool) var ikke tilgængelig"

  Vi havde en 2 personers indvendig kabine og ankom i bil. Kabinen var lille, men funktionel, og jeg blev positivt overrasket over madrassen i sengen. Vi kunne sove forholdsvis godt. Desværre kunne jeg ikke forbinde til wifi, vi forsøgte tre forskellige enheder, men ingen af dem kunne. Det virker til, at der må være et IT problem der. Vi havde planlagt at tage en svømmetur, men poolen havde intet vand. Så de ekstra tjenester var ikke tilgængelige. Madpriserne var rimelige, men drikkevarer var temmelig dyre, så tag dine egne med ombord!

  'Cruise Olympia' travelled on Cruise Olympia

  Læs mere Læs mindre
 • "Ancona - Patras"

  Vi kan ikke anbefale Ancona til Patras overfarten nok – vi rejste i slutningen af august og retur i begyndelsen af september. Færgen sejlede til tiden – cyklerne blev sikret passende – faciliteterne var fremragende.

  'Cruise Europa' travelled on Cruise Europa

  Læs mere Læs mindre

Patras til Ancona færge

Patras Ancona færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 19 timer 30 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Patras Ancona ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.