Bastia til Piombino færge

Bastia Piombino færgeruten forbinder Korsika med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 25 minutter mens Moby Lines servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 7 overfarter Uge på Bastia Piombino ruten mellem Korsika og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bastia - Piombino færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 25 m
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 4 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Bastia Piombino Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bastia Piombino ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).

Piombino Guide

Den italienske by Piombino var engang den gamle havn i Felesia, og tilbyder i dag besøgende to glimrende udsynspunkter, hvor man kan værdsætte byens fantastiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio giver en fantastisk udsigt over havet, og i den gamle havn vil besøgende finde det perfekte sted at iagtage aktiviteten i fiskerihavnen, samt den daglige auktion.

Byen er bekendt for sine brolagte gader med restauranter og vinbarer, hvor kan man nyde lækker lokal mad og vin. Piombinos ”lille Paris” distrikt har en række historiske bygninger, der minder besøgende om byens betydning i middelalderen og under renæssancen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slot, der blev bygget i det 16. århundrede af Cesare Borgia.

Der er færgeforbindelser fra Piombino til øerne i det toscanske hav (Elba ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.