Milazzo til Rinella færge

Milazzo Rinella færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 16 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 40 minutter mens Siremar servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 2 t 30 m.

Der er 37 overfarter Uge på Milazzo Rinella ruten mellem Sicilien og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Milazzo - Rinella færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 16 Afgange Ugentlig 1 time 40 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Afgange Dagligt 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Milazzo Rinella Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Milazzo Rinella ruten er for en bil og 1 passager.

Milazzo Guide

Den sicilianske by Milazzo er den tredje største by i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er placeret omkring 40 km fra Siciliens hovedstad, og ligger ved foden af den halvø, der rager ind i Det Tyrrhenske Hav. Et vigtigt og populært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes at have været startet af araberne og derefter udvidet af normannerne og restaureret af Frederik II. Andre interessante seværdigheder omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokkoe Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen i Milazzo afgår der færger til de Æoliske Øer og Napoli.

Rinella Guide

Rinella er en lille italiensk landsby, der ligger på øen Salina, som er en af de Æoliske Øer. Øens fulde navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øen er kendt for sine sorte sandstrande og dens huler.

Der er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kyst, Malfa mod nord og Leni moed sydvest. Fra Leni på vej mod kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øens havn, og herfra er der færgeforbindelser til Palermo og Milazzo på øen Sicilien.