Korsika

Sådan bookes færger fra Korsika til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Korsika til Italien. Færger forbinder pt. 2 havne på Korsika med 4 havne i Italien.

Der er 53 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries & Moby Lines. Den kortest overfart tager omkring 2 timer 45 minutter (Bastia til Piombino).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Korsika og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Korsika Italien kort

Tryk her for kort

Om Korsika:

Korsika ligger vest af Italien og sydøst af Frankrig i Middelhavet, og er en ø med blandet kultur og en af de mest smukke kystlinjer i Europa.

På Korsika finder alle de bedste ting, som Middelhavsområdet har at tilbyde; god mad, maleriske strande, krystalklart vand og historiske landmærker. Man kan bruge sin morgen på at nyde den korsikanske sol, eftermiddag med vandsport, hvorefter man kan vandre gennem charmernede bakketop byer ved solnedgang, og beundre de middelalderlige citadeller undervejs.

Som en ø i hjertet af Middelhavet, er Korsika et godt udgangspunkt for mange europæiske destinationer. Der er flere færgehavne langs den 1000 km lange kystlinje, så det er nemt at sejle til populære feriedestinationer, inklusiv det franske fastland, Italien og Sardinien.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.