Rhodos til Thira færge

Rhodos Thira færgeruten forbinder Dodekaneserne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 50 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 18 t 5 m.

Der er 3 overfarter Uge på Rhodos Thira ruten mellem Dodekaneserne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rhodos - Thira færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 9 t 50 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 18 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Thira Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Thira ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.