Symi til Leros færge

Symi Leros færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 55 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t.

Der er 7 overfarter Uge på Symi Leros ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Symi - Leros færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t 55 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 6 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Leros Guide

Leros er en græsk ø, som er del ad Dodekaneserne og ligger mellem øerne Patmos og Kalymnos. Legenden siger, at Leros er, hvor gudinden Artemis ville gå på jagt, da der var mange rådyr. Øens lange historie kan let observeres i de mange fortidsminder, der er spredt rundt på hele øen. Populære attraktioner inkluderer det middelalderlige slot og interessante museer. De mest besøgte steder på øen er Alinda og Agia Marina, men for de mere eventyrlystne, vil en køretur rundt på øen ikke skuffe. Der er en række dejlige strande med krystalklart vand, som bare venter på at blive udforsket. Øen er også populær blandt dykkere, der besøger for at udforkse de mange gamle skibsvrag, der ligger på havbunden omkring øen.

Der er daglige færgeforbindelser til Piræus og til de fleste græske øer i Dodekaneserne, som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi og Nisyros. Der er også ugentlige afgange til nogle af Kykladerne, som Syros og Amorgos.