Piræus til Chania færge

Piræus Chania færgeruten forbinder Athen med Kreta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Piræus Chania færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piræus til Chania færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kreta side

Piræus - Chania færgeselskaber

  • Anek Superfast
    • 12 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Chania Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Chania ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Chania Guide

Chania (også stavet Hania) er hovedstaden på den græske ø Kreta og er en by, der har været vært for mange forskellige civilisationer i løbet af sin historie. Byen er bygget på Minoan Kidonia området, i enden af den enslydende kløft mellem Akrotiri og Onicha halvøerne, og var den tidligere hovedstad på Kreta mellem 1847 og 1972. I dag er det den næststørste by på Kreta efter Heraklion. Den gamle bydels gyder og gader er foret med smukke venetianske villaer, kirker, springvand og historiske monumenter, som alle er populære blandt besøgende.

Den venetianske havn ligger i hjertet af den gamle bydel, og er, hvor besøgende kan se venetianske bygninger, der ligger side om side med tyrkiske bygninger, der blev bygget senere. På den østlige del af Palea Poli er Splantzia distriktet, som er bygget på stedet af det tidligere tyrkiske kvarter og er, hvor man finder Aghii Anargiri kirken, som er den eneste ortodokse kirke, som havde fået tilladelse til at operere under den venetianske og tyrkiske besættelse af øen. I området er også Sintrivani Square.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Piræus, de kykladiske øer og de dodekanesiske øer.