Piræus til Chania færge

Piræus Chania færgeruten forbinder Athen med Kreta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t 30 m.

Der er 19 overfarter Uge på Piræus Chania ruten mellem Athen og Kreta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Chania færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 12 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Chania Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Chania ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Chania Guide

Chania (også stavet Hania) er hovedstaden på den græske ø Kreta og er en by, der har været vært for mange forskellige civilisationer i løbet af sin historie. Byen er bygget på Minoan Kidonia området, i enden af den enslydende kløft mellem Akrotiri og Onicha halvøerne, og var den tidligere hovedstad på Kreta mellem 1847 og 1972. I dag er det den næststørste by på Kreta efter Heraklion. Den gamle bydels gyder og gader er foret med smukke venetianske villaer, kirker, springvand og historiske monumenter, som alle er populære blandt besøgende.

Den venetianske havn ligger i hjertet af den gamle bydel, og er, hvor besøgende kan se venetianske bygninger, der ligger side om side med tyrkiske bygninger, der blev bygget senere. På den østlige del af Palea Poli er Splantzia distriktet, som er bygget på stedet af det tidligere tyrkiske kvarter og er, hvor man finder Aghii Anargiri kirken, som er den eneste ortodokse kirke, som havde fået tilladelse til at operere under den venetianske og tyrkiske besættelse af øen. I området er også Sintrivani Square.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Piræus, de kykladiske øer og de dodekanesiske øer.