Athen (Piræus)
Chania
Færger til Kreta
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Athen (Piræus) til Chania færge

Athen (Piræus) Chania færgeruten forbinder Athen med Kreta og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 11 gange Uge, Anek Superfast 10 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 28 overfarter Uge på Athen (Piræus) Chania overfarten mellem Athen og Kreta og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Athen (Piræus) til Chania færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kreta side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Piræus til Chania?

Færgeoverfarten fra Piræus til Chania tager ca. 7h 10m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Piræus og Chania?

Der er 3 populære færgeoperatører for Piræus til Chania. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Piræus til Chania?

Book færger fra Piræus til Chania via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Piræus til Chania?

Afstanden mellem Piræus og Chania er ca. 135 sømil.

Athen (Piræus) Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Chania Guide

Chania (også stavet Hania) er hovedstaden på den græske ø Kreta og er en by, der har været vært for mange forskellige civilisationer i løbet af sin historie. Byen er bygget på Minoan Kidonia området, i enden af den enslydende kløft mellem Akrotiri og Onicha halvøerne, og var den tidligere hovedstad på Kreta mellem 1847 og 1972. I dag er det den næststørste by på Kreta efter Heraklion. Den gamle bydels gyder og gader er foret med smukke venetianske villaer, kirker, springvand og historiske monumenter, som alle er populære blandt besøgende.

Den venetianske havn ligger i hjertet af den gamle bydel, og er, hvor besøgende kan se venetianske bygninger, der ligger side om side med tyrkiske bygninger, der blev bygget senere. På den østlige del af Palea Poli er Splantzia distriktet, som er bygget på stedet af det tidligere tyrkiske kvarter og er, hvor man finder Aghii Anargiri kirken, som er den eneste ortodokse kirke, som havde fået tilladelse til at operere under den venetianske og tyrkiske besættelse af øen. I området er også Sintrivani Square.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Piræus, de kykladiske øer og de dodekanesiske øer.


Piræus til Chania Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
SeaJets 14:00 19:00 5 timer Mon, Lør, Sol
Blue Star Ferries 21:00 06:00 9 timer Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Blue Star Ferries 22:00 06:30 8 timer 30 minutter Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking