blue_star_ferries_blue_horizon

Blue Horizon

Drevet af Blue Star FerriesPiræus Heraklion ruten

Blue Horizon er en bil- og passagerfærge, som drives af det græske færgeselskab Blue Star Ferries i samarbejde med Superfast Ferries. Blue Horizon blev bygget i 1987 og kan bære op til 1497 passagerer og 780 køretøjer. Der er ingen mangel på faciliteter om bord, som inkluderer område med videospil, siddepladser, to restauranter, cafe og meget mere, så du er garanteret at være underholdt under hele din overfart.

Mad og drikke ombord

Der er et stort udvalg af mad at vælge fra om bord. Du kan enten spise i a la carte restauranten, eller hvis du foretrækker fast food, så er Goody's stedet for dig. Hvis du ikke er sulten og bare foretrækker en snack, så kan du nyde baren på det åbne dæk, hvorfra der er smuk udsigt over havet.

Tilgængelighed

Der er internet adgang på visse områder af færgen, hæveautomat, mønttelefon og kenneler til dit kæledyr.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Blue Horizon guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Blue Horizon

blue_star_ferries_blue_horizon_cafe blue_star_ferries_blue_horizon_cafe_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating_area

Blue Horizon anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!