COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Rafina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Naxos til Rafina færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Naxos - Rafina færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 3 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 5 hr 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 20 min
  • Get price

Naxos Rafina færge anmeldelser

 • "God men kold tur "

  Turen var billig og meget lang. Jeg rejste cirka 5,5 timer, udenfor er det næsten storm, indenfor er der virkelig skruet op for aircon. De kunne også godt arbejde lidt med deres mad, som er meget sparsomt til sådan en lang rejse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Naxos til Rafina"

  I betragting af alle de dårlige anmeldelser for Sea Jets, var min erfaring helt fin. Skibet afgik til tiden og ankom til tiden, og havde tre stop undervejs. Personalet var behagelige og professionelle. Min eneste negative kommentar er at skibet/hurtigfærgen var lille og meget gammel, sammenlignet med de andre færgeselskaber.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Naxos til Rafina færge

Naxos Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 gange Uge, Blue Star Ferries 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 23 overfarter Uge på Naxos Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Den lille ø Palatia, der strækker sig ud fra Naxos fastland, er byens emblem. På øen finder du Portara, som er et monument der er formet som en dør, der står alene, uden vægge omkring den. Et besøg til Portara er anbefalet, især efter at have taget en svømmetur i de skønne vande, samtidig med at solen er begyndt at synke.

Naxøs er kendt for sin mad og avling af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produkter og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus i Athen, og de andre øer i Kykladerne.


Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.