Ios til Rafina færge

Ios Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 45 m.

Der er 13 overfarter Uge på Ios Rafina ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ios - Rafina færgeselskaber

  • SeaJets
    • 6 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ios Rafina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ios Rafina ruten er for en bil og 1 passager.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.