COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Thira er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piræus til Thira færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Thira færgeselskaber

  • 16 Afgange Ugentlig 6 t 10 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 8 t 15 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 10 t 40 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t
  • Få pris
  • 3 Afgange Ugentlig 7 t 35 m
  • Få pris

Piræus Thira færge anmeldelser

 • "En dejlig tur"

  Det var en dejlig tur fra Piræus til Thira og tilbage. Og en god mulighed for at se landskabet hele vejen til Santorini. Sæderne er behagelige, selv på økonomi klasse. Fra Piræus var skibet til tiden, men fra Thira var den næsten en times forsinkelse. Toilettet var løbet tør for toiletpapir, og blev kun skiftet efter personalet blev spurgt. Hvis du køber billetter online, vil jeg anbefale, at du sikre dig, når du henter billetterne, at du har et behageligt sæde, da du ikke kan ændre det efterfølgende.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre
 • "Søsyge"

  Mens færgen afgjort er hurtig, er medicin mod søsyge absolut en nødvendighed. Jeg har aldrig lidt af søsyge hele mit liv, men det var en blæsende dag, og den sidste time af turen var rent ud sagt lidt af et helvede. En anden negativ var, at et medlem af personalet var ganske uhøflig mod næsten alle. De tre andre medlemmer af personalet var meget høflige.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Blue Star!"

  Venligt personale, moderne faciliteter, godt udvalg af mad og drikke om bord. Vi var imponeret over sømandskabet af kaptajnen og besætningen. Vi forlod Piræus til tiden og ankom i Thira til tiden. Vi ser frem til at bruge Blue Star igen snart.

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Thira færge

Piræus Thira færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 16 gange Uge, Anek Lines 2 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge, Zante Ferries 2 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 44 overfarter Uge på Piræus Thira overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.