Zante Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Zante Ferries

Zante Ferries, tidligere kendt som Cyclades Ferries, har hyppige afgange fra de græske byer Killini og Piræus til Kykladerne og de Ioniske Øer, de mest populære øgrupper i Grækenland.

Zante Ferries har sejlet på Det Ægæiske Hav fra Piræus havn i mange år, og er blevet et af de største færgeselskaber i Grækenland og transporterer tusindvis af passagerer hvert år.

Deres flåde består af tre store skibe kaldet Dionysios Solomos, Andreas Kalvos og Adamantios Korais, der tilbyder et stort udvalg af servicer om bord. De har moderne, stilfulde kabiner, som spænder fra deluxe standard til økonomi, og man kan nyde et udvalg af lækre, lette måltider, snacks og forfriskninger i cafeer og restauranter.

På grund af færgernes størrelse, kan de bære et stort antal biler også, lige fra store til små biler og motorcykler. Passagerer kan også rejse med deres kæledyr uden ekstra kost, og der er masser af kenneler tilgængelige ombord. Nogle mindre kæledyr kan medbringes på det åbne dæk, dog skal alle ejere have et gyldigt EU-selskabsdyrspas.

Med directferries.dk kan du finde Zante Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Zante Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Zante Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Zante Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking