COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Thira er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mykonos - Thira færgeselskaber

  • 6 Sailings Daily 1 hour 55 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 55 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 2 hr 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price

Mykonos Thira færge anmeldelser

 • "Service er effektiv, men bør forbedres"

  Transport servicen fungerer godt, men de bør forbedre oplysninger om boarding. Man skal hente sin billet i havnen, men det er ikke helt klart hvor henne i havnen.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var okay"

  Færgen var en smule sent. Det var ubehageligt at bære vores bagage til business klasse kabinen. Stedet, hvor man kunne placere bagage på det nederste dæk var helt fuldt, så vi var nødt til at tage det med op ad trapperne. Udover dette, var det en behagelig og hurtig tur.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Jeg havde en fantastisk oplevelse med Sea Jets. Færgen var et par minutter forsinket, men vi var godt orienteret herom. Besætningen ved indskibningen var fremragende, og om bord var de venlige og hjælpsomme. Ville helt sikkert rejse med Sea Jets igen.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Mykonos til Thira færge

Mykonos Thira færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 6 gange dag, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 56 overfarter Uge på Mykonos Thira overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.