COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Heraklion - Thira er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Heraklion til Thira færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Kykladerne side

Heraklion - Thira færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 6 hr 25 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price

Heraklion Thira færge anmeldelser

 • "Nem og hurtig vej"

  Vi rejste til Santorini fra Heraklion med en udlejningsbil og tilbage igen. Nemt og meget behageligt.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre
 • "Kreta til Santorini"

  God service fra Direct Ferries for bookingen og fra Hellenic Seaways for overfarten til Thira på Santorini. Det er nemt at finde havnen, og en enkel proces at hente billetter. Alt til tiden, ren, behagelig og kommer helt sikkert til at bruge igen snart.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre
 • "En effektiv og behagelig tur"

  Vi rejste med Sea Jets fra Heraklion til Thira i maj 2014. Besætningen var hjælpsomme og venlige, og faciliteterne om bord var fremragende.

  'Megajet' travelled on Megajet

  Læs mere Læs mindre

Heraklion til Thira færge

Heraklion Thira færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 29 overfarter Uge på Heraklion Thira overfarten mellem Kreta og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.


Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.