COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Sami er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Brindisi til Sami færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Kefalonia side

Brindisi - Sami færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 15 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 18 hr 30 min
    • Get price

Brindisi til Sami færge

Brindisi Sami færgeruten forbinder Italien med Kefalonia og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Red Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 15 timer mens European Ferries servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 18 timer 30 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Brindisi Sami ruten mellem Italien og Kefalonia. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.


Sami Guide

Byen Sami ligger på den græske ø Kefallonia, der ligger i Det Ioniske Hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har smukke bakker som baggrund. Men for at få den fulde strand oplevelse på Kefallonia, bør turister tage til Myrtos Beach, som ligger syd for Assos. Stranden har hvidt sand, kalkstensklipper og krystalklart blåt vand. For dem, som er interesseret i historie, er der en række arkæologiske steder og seværdigheder på øen. Disse omfatter arkæologiske udgravninger på den romerske villa i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbage til det 5. århundrede f.kr.