COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Sami er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Brindisi til Sami færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Kefalonia side

Brindisi - Sami færgeselskaber

    • 1 Afgang Ugentlig 15 t
    • Få pris

Brindisi til Sami færge

Brindisi Sami færgeruten forbinder Italien med Kefalonia. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Red Star Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Brindisi Sami færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.


Sami Guide

Byen Sami ligger på den græske ø Kefallonia, der ligger i Det Ioniske Hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har smukke bakker som baggrund. Men for at få den fulde strand oplevelse på Kefallonia, bør turister tage til Myrtos Beach, som ligger syd for Assos. Stranden har hvidt sand, kalkstensklipper og krystalklart blåt vand. For dem, som er interesseret i historie, er der en række arkæologiske steder og seværdigheder på øen. Disse omfatter arkæologiske udgravninger på den romerske villa i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbage til det 5. århundrede f.kr.