COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kavala - Patmos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Dodekaneserne side

Kavala - Patmos færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 23 hr 5 min
    • Get price

Kavala til Patmos færge

Kavala Patmos færgeruten forbinder Grækenland med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 23 timer 5 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 23 timer 5 minutter.

Der er 4 overfarter Uge på Kavala Patmos ruten mellem Grækenland og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kavala Guide

Byen Kavala ligger i den østlige del af Makedonien i det nordlige Grækenland. Kavala ligger på bugten af samme navn, på tværs af den græske ø Thasos, og ca. 160 km fra Thessaloniki, 37 km fra Drama og 56 km fra Xanthi. Byen har en rig historie, og der er mange ting at se og lave her. Castle of Kavala ligger dominerende på toppen af halvøen. Gentagne genopbygninger og reparationer til slottets fæstningsværk har efterladt spor på slottets vægge. I sin nuværende form, blev det bygget i den første halvdel af det 15. århundrede på et fundament, som går tilbage til den byzantinske periode. Andre steder af interesse inkluderer Kamares (det gamle akvædukt), som blev bygget i den romerske/byzantinske periode, Imaret og House og Mehmet Ali på den gamle rådhusplads.

Færger forbinder byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.


Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.