Paros til Rafina færge

Paros Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 45 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 16 overfarter Uge på Paros Rafina ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Paros - Rafina færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 6 t 45 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 14 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Paros Rafina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paros Rafina ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.