COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Paros - Rafina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Paros til Rafina færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Paros - Rafina færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 55 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 3 hr 35 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price

Paros Rafina færge anmeldelser

 • "ALT FOR HØJ MUSIK!!!"

  Musikken blev spillet ekstremt højt under turen. Det var musik med bare 4 noter >> Ekstremt irriterende!!! Alle prøvede at sove, men det var umuligt med denne støj.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Paros til Rafina færge

Paros Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 14 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 23 overfarter Uge på Paros Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.


Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.