Naxos til Andros færge

Naxos Andros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 5 m.

Der er 7 overfarter Uge på Naxos Andros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Naxos - Andros færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t 50 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 5 m
    • Få pris

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Øen er kendt for sin mad og producering af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produktioner og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus og de andre øer i Kykladerne.

Andros Guide

Den græske ø Andros ligger omkring 10 km sydøst af øen Euboea og 3 km nord af øen Tinos og er del af Kykladerne. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sit bredeste punkt. Øen, som har en rig maritime historie, er den nordligste ø i Kykladerne. Øens indre og kystnære terræn er præget af bjergkæder afbrudt af sletter, vegeation og vandløb med en klippekyst afbrudt af sandstrande. Øens hovedstad hedder Hora (hvilket er græsk for hovedby) og her vil man finde en blanding af arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassisk og midderalderlig. I byen vil besøgende blive mødt af smalle gader, dejlige kirker og museer, en stor plads og en række cafeer og restauranter. På en holm, der er forbundet med hovedøen, er der også et frankisk slot, komplet med en buet stenbro, der daterer tilbage til det 13. århundrede.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus og Rafina, samt de andre øer i Kykladerne og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.