Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Athen (Rafina) - Paros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Athen (Rafina) til Paros færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Athen (Rafina) - Paros færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 6 hr 20 min
  • Get price

Athen (Rafina) Paros færge anmeldelser

 • "Superfin transport form "

  Flot færge og behagelig hurtig rejseform

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Rafina til Paros færge

Rafina Paros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Rafina Paros overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.


Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.