Rafina til Paros færge

Rafina Paros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t.

Der er 21 overfarter Uge på Rafina Paros ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rafina - Paros færgeselskaber

  • SeaJets
    • 14 Afgange Ugentlig 3 t 20 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Rafina Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rafina Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.