Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Konstantinos - Skiathos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Agios Konstantinos til Skiathos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Sporaderne side

Agios Konstantinos - Skiathos færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 3 hr 50 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 2 hr 5 min
    • Get price

Agios Konstantinos til Skiathos færge

Agios Konstantinos Skiathos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anes Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Magic Sea Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 5 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Agios Konstantinos Skiathos ruten mellem Grækenland og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og tidligere kommune i Phthiotida, Grækenland. Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos. Disse øer er en del af det nordlige Sporaderne øhav.

Øen er for det meste bjergrig og dækket af et tæppe af fyrretræer. Agios Konstantinos ligger 168 kilometer nordvest for Athen og er en lille kystby med en befolkning på ca. 2.000. Byen har udviklet sig gennem årene til en handelsby og et turistmål, dels på grund af sin havn. Besøgende kan nyde at slappe af på stranden og vandre gennem gaderne.


Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.