Agios Konstantinos til Skiathos færge

Agios Konstantinos Skiathos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agios Konstantinos Skiathos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agios Konstantinos - Skiathos færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agios Konstantinos Skiathos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agios Konstantinos Skiathos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og tidligere kommune i Phthiotida, Grækenland. Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos. Disse øer er en del af det nordlige Sporaderne øhav.

Øen er for det meste bjergrig og dækket af et tæppe af fyrretræer. Agios Konstantinos ligger 168 kilometer nordvest for Athen og er en lille kystby med en befolkning på ca. 2.000. Byen har udviklet sig gennem årene til en handelsby og et turistmål, dels på grund af sin havn. Besøgende kan nyde at slappe af på stranden og vandre gennem gaderne.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.