Agios Konstantinos
Skiathos
Færger til Sporaderne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Agios Konstantinos til Skiathos færge

Agios Konstantinos Skiathos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anes Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Magic Sea Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 20 minutter.

Der er 13 overfarter Uge på Agios Konstantinos Skiathos ruten mellem Grækenland og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agios Konstantinos til Skiathos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Sporaderne side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Agios Konstantinos til Skiathos?

Færgeoverfarten fra Agios Konstantinos til Skiathos tager ca. 3h 05m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Agios Konstantinos og Skiathos?

Der er 2 populære færgeoperatører for Agios Konstantinos til Skiathos. Disse er
  • Anes Ferries
  • Magic Sea Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Agios Konstantinos til Skiathos?

Book færger fra Agios Konstantinos til Skiathos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og tidligere kommune i Phthiotida, Grækenland. Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos. Disse øer er en del af det nordlige Sporaderne øhav.

Øen er for det meste bjergrig og dækket af et tæppe af fyrretræer. Agios Konstantinos ligger 168 kilometer nordvest for Athen og er en lille kystby med en befolkning på ca. 2.000. Byen har udviklet sig gennem årene til en handelsby og et turistmål, dels på grund af sin havn. Besøgende kan nyde at slappe af på stranden og vandre gennem gaderne.


Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking