Paros til Andros færge

Paros Andros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 45 m.

Der er 8 overfarter Uge på Paros Andros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Paros - Andros færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Paros Andros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paros Andros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Andros Guide

Den græske ø Andros ligger omkring 10 km sydøst af øen Euboea og 3 km nord af øen Tinos og er del af Kykladerne. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sit bredeste punkt. Øen, som har en rig maritime historie, er den nordligste ø i Kykladerne. Øens indre og kystnære terræn er præget af bjergkæder afbrudt af sletter, vegeation og vandløb med en klippekyst afbrudt af sandstrande. Øens hovedstad hedder Hora (hvilket er græsk for hovedby) og her vil man finde en blanding af arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassisk og midderalderlig. I byen vil besøgende blive mødt af smalle gader, dejlige kirker og museer, en stor plads og en række cafeer og restauranter. På en holm, der er forbundet med hovedøen, er der også et frankisk slot, komplet med en buet stenbro, der daterer tilbage til det 13. århundrede.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus og Rafina, samt de andre øer i Kykladerne og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.