COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rethymno - Thira er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Rethymno - Thira færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 20 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Rethymno til Thira færge

Rethymno Thira færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 45 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Rethymno Thira ruten mellem Kreta og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rethymno Guide

Den smukke historiske by Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største by på øen Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variation af landskaber, med blomstrende dale, barske bjerge, klippefyldt kyster og lange sandstrande. Den østlige side af regionen er for det meste bjergrig, mens den nordlige og sydlige side har fantastiske strande, som er temmelig populære om sommeren.

Rethymno er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Grækenland, med venetianske befæstningsværker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåede venetianske villaer, buer og brostensbelagte gader.

Den venetianske havn er formentlig et af de mest populære steder i byen. Denne lille havn var af stor strategisk betydning i den venetianske periode, og har gennemgået en lang række konstruktioner siden 1300. I dag ligger cafeer og restauranter langs havnen.


Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.