Rethymno til Thira færge

Rethymno Thira færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 45 m.

Der er 4 overfarter Uge på Rethymno Thira ruten mellem Kreta og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rethymno - Thira færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rethymno Thira Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rethymno Thira ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rethymno Guide

Den smukke historiske by Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største by på øen Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variation af landskaber, med blomstrende dale, barske bjerge, klippefyldt kyster og lange sandstrande. Den østlige side af regionen er for det meste bjergrig, mens den nordlige og sydlige side har fantastiske strande, som er temmelig populære om sommeren.

Rethymno er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Grækenland, med venetianske befæstningsværker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåede venetianske villaer, buer og brostensbelagte gader.

Den venetianske havn er formentlig et af de mest populære steder i byen. Denne lille havn var af stor strategisk betydning i den venetianske periode, og har gennemgået en lang række konstruktioner siden 1300. I dag ligger cafeer og restauranter langs havnen.