COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rafina - Naxos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rafina til Naxos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Rafina - Naxos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 3 hr 5 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 3 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price

Rafina Naxos færge anmeldelser

 • "Fin tur"

  Rolig færge trods blæst Forsinket ankomst, muligvis pga blæst

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre

Rafina til Naxos færge

Rafina Naxos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 gange Uge, Blue Star Ferries 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 12 gange Uge.

Der er 33 overfarter Uge på Rafina Naxos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.


Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.