Andros til Paros færge

Andros Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 45 m.

Der er 8 overfarter Uge på Andros Paros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Andros - Paros færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Andros Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Andros Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Andros Guide

Den græske ø Andros er den nordligste ø i Kykladerne og ligger omkring 10 km sydøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øen, som er meget bjergrig, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øens største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraktion. Palaeopolis, øens hovedstad, blev bygget ind i en stejl bjergskråning.

Der er færgeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanserne og De Ægæiske Øer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.