Andros til Naxos færge

Andros Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Golden Star Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Andros Naxos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Andros - Naxos færgeselskaber

  • Golden Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Andros Naxos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Andros Naxos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Andros Guide

Den græske ø Andros er den nordligste ø i Kykladerne og ligger omkring 10 km sydøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øen, som er meget bjergrig, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øens største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraktion. Palaeopolis, øens hovedstad, blev bygget ind i en stejl bjergskråning.

Der er færgeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanserne og De Ægæiske Øer.

Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.