Agios Konstantinos til Glossa færge

Agios Konstantinos Glossa færgeruten forbinder Grækenland med Skópelos Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agios Konstantinos Glossa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agios Konstantinos - Glossa færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agios Konstantinos Glossa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og tidligere kommune i Phthiotida, Grækenland. Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos. Disse øer er en del af det nordlige Sporaderne øhav.

Øen er for det meste bjergrig og dækket af et tæppe af fyrretræer. Agios Konstantinos ligger 168 kilometer nordvest for Athen og er en lille kystby med en befolkning på ca. 2.000. Byen har udviklet sig gennem årene til en handelsby og et turistmål, dels på grund af sin havn. Besøgende kan nyde at slappe af på stranden og vandre gennem gaderne.