COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Konstantinos - Chora er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Skópelos Ø side

Agios Konstantinos - Chora færgeselskaber

Agios Konstantinos Chora færge anmeldelser

  • "Når i Grækenland"

    Jeg er ked af at sige det, men vi vil ikke bruge Hellenic Seaways til de græske øer igen. Hvis man stoler på at komme til havnen med anden transportmidler, så risikere du at du ikke når overfarten, hvis deres tidsplaner er upålidelige. Vi nåede ikke færgen fra Agios Konstantinos, fordi der ikke var en tidlig bus fra Athen, vi måtte rejse til Volos og købe nye billetter (€96). Så tjek tidsplaner for busser på forhånd eller køb dine billetter, når du skal rejse i stedet.

    'Express Pegasus' travelled on Express Pegasus

    Læs mere Læs mindre

Agios Konstantinos til Chora færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Grækenland til Skópelos Ø færger på Agios Konstantinos Chora færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Brug vores Agios Konstantinos Chora færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Skópelos Ø, inklusiv hvem der sejler på Agios Konstantinos Chora ruten.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Agios Konstantinos Chora færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Agios Konstantinos Chora Billetsøgning og søge.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og tidligere kommune i Phthiotida, Grækenland. Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos. Disse øer er en del af det nordlige Sporaderne øhav.

Øen er for det meste bjergrig og dækket af et tæppe af fyrretræer. Agios Konstantinos ligger 168 kilometer nordvest for Athen og er en lille kystby med en befolkning på ca. 2.000. Byen har udviklet sig gennem årene til en handelsby og et turistmål, dels på grund af sin havn. Besøgende kan nyde at slappe af på stranden og vandre gennem gaderne.