hellenic_seaways_ariadne

Ariadne

Drevet af Blue Star FerriesMytilene Chios, Piræus Chios, Vathi Chios, Piræus Mytilene, Vathi Mytilene & Vathi Piræus ruter

Ariadne færgen blev oprindeligt bygget i 1996 i Japan, men blev renoveret i Grækenland i 2007 og tilbyder en rejse om bord, som føles mere som et krydstogt. Ariadne kan bære op til 1845 passagerer og 560 biler. Om bord er der et stort udvalg af faciliteter, som du kan nyde eller du kan slappe af i en af de 8 behagelige saloner, spise på et udvalg af restauranter og meget mere.

Kabiner/sæder ombord

Ariadne har 145 en-suite kabiner med og uden vinduer. For dem, der foretrækker at rejse uden kabine, er der 8 behagelige saloner med siddepladser.

Mad og drikke ombord

Snup en bid at spise i Ariadnes selvbetjening restaurant, eller hvis du foretrækker noget mere formelt, kan du prøve Silver Star restaurant. Hvis ingen af disse frister, kan du snuppe en varm drink og en snack på Café del Mare.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Ariadne guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Ariadne anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!