Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Sigri havn

  • Sigri overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Sigri før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Sigri overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Sigri færgeservicer

Sigri Guide

Sigri Guide

Sigri er en lille fiskerby på Lesbos ø i Grækenland. Sigri er beliggende nær spidsen af øen, og er det mest afsidesliggende turistmål i Grækenland. Navnet stammer fra det latinske ord ”secro”, som betyder sikker havn. Selvom Sigri er lille i størrelse, har byen meget at byde på. Selve landsbyen er bygget på en halvø med havet på begge sider. Det tyrkiske slot i byen blev bygget i 1757 i den osmanniske periode for at beskytte byens havn. Den lille havn er altid fyldt med farverige fiskerbåde og endnu større fartøjer, såsom færger fra fastlandet. Omkring havnen ligger nogle dejlige sommerhuse og hoteller, som er forbundet af små brostensbelagte gader. De smukke sandstrande har en slående kontrast til de mere klippefyldte strande på øst Lesbos. Hvis du leder efter et sted med ro og fred, så er Sigri den perfekte destination.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking