Balearia

Balearia forbinder det spanske fastland til De Baleariske Øer Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og har tjenester til Gibraltarstrædet.

Balearia transporterer omkring 3,5 millioner passagerer årligt, og har en flåde bestående af både hurtigfærger og traditionelle færger, afhængig af afstanden.

Uanset hvilken rute du vælger, vil du finde behagelige, pålidelige og konkurrencedygtige transportsmidler på Balearias ruter.

De Baleariske ruter mellem Algeciras, Tanger Med og Ceuta er under Balearia Nauta.

Med directferries.dk kan du sammenligne Balearia sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Balearia ruter

Balearia kundeanmeldelser

 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  'Anonym' rejste med Balearia på Nixe

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  'Anonym' rejste med Balearia på Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  'Anonym' rejste med Balearia på Nixe

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt i alt et fornuftigt alternativ til at flyve"

  Rejste Barcelona til Palma som gående passagerer, på en natte overfart, og havde booket en kabine for 4. Efter indtjekning i Estacio Maritima blev vi vist til en kø til en bus, som ville køre til færgen, omkring 5 km væk. Ingen forklaring på dette blev givet. Skibet var ok, men dele var overfyldt med grupper uden kabiner, men kabinen vi havde var ren og større end forventet. Vi brugte ikke catering, bortset fra en hurtig drink i baren (ok) og en kaffe om morgnen (temmelig forfærdelig). Bortset fra busturen – som vi godt kunne have undværet – var båden effektiv og til tiden. Samlet set, er det et godt alternativt til at flyve, men den samlede service var ikke så god som færgerne på Nordsøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Keith from Scotland' rejste med Balearia på Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre