Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Fuerteventura

Fuerteventura er omkring 1600 kvadratkilometer i størrelse, hvilket gør den til den næststørste ø i De Kanariske Øer.

Øen, som er den mest østlige af gruppen og ligger bare 90 km fra Marokko, tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Fuerteventura ligger på samme breddegrad som Mexico og Florida, med meget ens vejrforhold, og øen har over 3000 solskinstimer om året, hvilket svarer til gennemsnitlig otte timer om dagen, så det er et godt sted at besøge, hvis man har brug for noget solskin.

Det er nemt at komme omkring De Kanariske Øer med færge, og selve Fuerteventura kan nås fra nabo øerne Lanzarote, Gran Canaria og Tenerife. Øen er tjent af de mest populære færgeselskaber i regionen, inklusiv Fred Olsen og Naviera Armas, som leverer mange overfarter hver dag.

Selvom der ikke er nogen direkte rute fra det spanske fastland til Fuerteventura, er det muligt at rejse til en af de andre kanariske øer og tage en færge derfra.

Hvis man ikke rejser med bil, og ikke har lyst til at leje en, er dette ikke noget problem. Mange mennesker lejer cykler, da Fuerteventura er kendt som at være et ideelt sted for cykling på grund af dens landskab og klima. Der er også lokale busser, som bruges af både besøgende og lokale, da de er meget pålidelige og billige.

Besøgende på Fuerteventura vil finde hvide sandstrande med turkisblåt hav. Øen har den længste kystlinje af alle de kanariske øer, og er et sandt paradis for strand elskere. Corralejo i nord har masser af gyldne sandklitter, mens der i den sydlige del, i Jandia, er mange flade sandstrande, som er børnevenlige.

Der er masser at lave udover solbadning. Hvis man elsker vandsport er der masser af muligheder. Man kan surfe, sejle kajak, snorkle og endda kitesurfe.

Hvis man rejser med børn, bør man besøge Oasis Park, som er zoologiske og botaniske haver, som ligger på den sydlige del af Fuerteventura.

Der er et godt udvalg af golfbaner på Fuerteventura, fra en udfordrende bane i Costa Caleta til en 9 hullers bane i Corralejo.

Man finder det bedste udvalg af barer, pubber og levende musik på Centro Comercial Altantico i Corralejo. Dem, der ønsker noget mere afslappende, kan besøge den nordlige ende af hoved Avendia. Dette er et bilfrit område og har et udvalg af restauranter og små barer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
 • Naviera Nortour
  • Få pris

Fuerteventura anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Fuerteventura