Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Fuerteventura

Fuerteventura er omkring 1600 kvadratkilometer i størrelse, hvilket gør den til den næststørste ø i De Kanariske Øer.

Øen, som er den mest østlige af gruppen og ligger bare 90 km fra Marokko, tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Fuerteventura ligger på samme breddegrad som Mexico og Florida, med meget ens vejrforhold, og øen har over 3000 solskinstimer om året, hvilket svarer til gennemsnitlig otte timer om dagen, så det er et godt sted at besøge, hvis man har brug for noget solskin.

Det er nemt at komme omkring De Kanariske Øer med færge, og selve Fuerteventura kan nås fra nabo øerne Lanzarote, Gran Canaria og Tenerife. Øen er tjent af de mest populære færgeselskaber i regionen, inklusiv Fred Olsen og Naviera Armas, som leverer mange overfarter hver dag.

Selvom der ikke er nogen direkte rute fra det spanske fastland til Fuerteventura, er det muligt at rejse til en af de andre kanariske øer og tage en færge derfra.

Hvis man ikke rejser med bil, og ikke har lyst til at leje en, er dette ikke noget problem. Mange mennesker lejer cykler, da Fuerteventura er kendt som at være et ideelt sted for cykling på grund af dens landskab og klima. Der er også lokale busser, som bruges af både besøgende og lokale, da de er meget pålidelige og billige.

Besøgende på Fuerteventura vil finde hvide sandstrande med turkisblåt hav. Øen har den længste kystlinje af alle de kanariske øer, og er et sandt paradis for strand elskere. Corralejo i nord har masser af gyldne sandklitter, mens der i den sydlige del, i Jandia, er mange flade sandstrande, som er børnevenlige.

Der er masser at lave udover solbadning. Hvis man elsker vandsport er der masser af muligheder. Man kan surfe, sejle kajak, snorkle og endda kitesurfe.

Hvis man rejser med børn, bør man besøge Oasis Park, som er zoologiske og botaniske haver, som ligger på den sydlige del af Fuerteventura.

Der er et godt udvalg af golfbaner på Fuerteventura, fra en udfordrende bane i Costa Caleta til en 9 hullers bane i Corralejo.

Man finder det bedste udvalg af barer, pubber og levende musik på Centro Comercial Altantico i Corralejo. Dem, der ønsker noget mere afslappende, kan besøge den nordlige ende af hoved Avendia. Dette er et bilfrit område og har et udvalg af restauranter og små barer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Fuerteventura anmeldelser

 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme og dyre side.

  Læs mere Læs mindre
 • "Algeciras til Tanger Med"

  Endnu en god tur med dette selskab.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilferie til Mallorca"

  Vi ankom til Barcelona kl. 13,00, Færgen skulle først afgå kl. 23.00. Med lidt besvær, og et par forespørgelser, fandt vi terminalen. Vi fik vores boardingcards og oplysning om, at port 3 først åbnede kl 18,00, men at vi kunne parkere bilen i port 4 ved at betale € 12. Meget fin service!! Så tog vi en taxa op til Sagrada Familia og tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen der. Det var fantastisk, at se båden blive "pakket" med enormt mange store lastbiler og så personbilerne ind imellem. Ombord sov vi i flystolene. Det var i starten en belastning pga. en familie, der absolut ikke havde styr på deres børn. De faldt dog omsider i søvn og det gjorde vi også. Da vi vågnede var vi ankommet til Palma og båden blev tømt utrolig hurtigt. det var meget effektivt. Så kunne ferien begynde.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Fuerteventura