COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Fuerteventura

Fuerteventura er omkring 1600 kvadratkilometer i størrelse, hvilket gør den til den næststørste ø i De Kanariske Øer.

Øen, som er den mest østlige af gruppen og ligger bare 90 km fra Marokko, tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Fuerteventura ligger på samme breddegrad som Mexico og Florida, med meget ens vejrforhold, og øen har over 3000 solskinstimer om året, hvilket svarer til gennemsnitlig otte timer om dagen, så det er et godt sted at besøge, hvis man har brug for noget solskin.

Det er nemt at komme omkring De Kanariske Øer med færge, og selve Fuerteventura kan nås fra nabo øerne Lanzarote, Gran Canaria og Tenerife. Øen er tjent af de mest populære færgeselskaber i regionen, inklusiv Fred Olsen og Naviera Armas, som leverer mange overfarter hver dag.

Selvom der ikke er nogen direkte rute fra det spanske fastland til Fuerteventura, er det muligt at rejse til en af de andre kanariske øer og tage en færge derfra.

Hvis man ikke rejser med bil, og ikke har lyst til at leje en, er dette ikke noget problem. Mange mennesker lejer cykler, da Fuerteventura er kendt som at være et ideelt sted for cykling på grund af dens landskab og klima. Der er også lokale busser, som bruges af både besøgende og lokale, da de er meget pålidelige og billige.

Besøgende på Fuerteventura vil finde hvide sandstrande med turkisblåt hav. Øen har den længste kystlinje af alle de kanariske øer, og er et sandt paradis for strand elskere. Corralejo i nord har masser af gyldne sandklitter, mens der i den sydlige del, i Jandia, er mange flade sandstrande, som er børnevenlige.

Der er masser at lave udover solbadning. Hvis man elsker vandsport er der masser af muligheder. Man kan surfe, sejle kajak, snorkle og endda kitesurfe.

Hvis man rejser med børn, bør man besøge Oasis Park, som er zoologiske og botaniske haver, som ligger på den sydlige del af Fuerteventura.

Der er et godt udvalg af golfbaner på Fuerteventura, fra en udfordrende bane i Costa Caleta til en 9 hullers bane i Corralejo.

Man finder det bedste udvalg af barer, pubber og levende musik på Centro Comercial Altantico i Corralejo. Dem, der ønsker noget mere afslappende, kan besøge den nordlige ende af hoved Avendia. Dette er et bilfrit område og har et udvalg af restauranter og små barer.

Populære Færgeselskaber

  • 7 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 5 Afgange Dagligt 25 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 35 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 15 m
  • Få pris

Fuerteventura anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Fuerteventura