Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valencia - Mostaganem er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Algeriet side

Valencia - Mostaganem færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 15 hr 30 min
    • Get price

Valencia til Mostaganem færge

Valencia Mostaganem færgeruten forbinder Spanien med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valencia Mostaganem færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valencia Guide

Den spanske by Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia regionen i landet. Det er Spaniens tredjestørste by, efter Madrid og Barcelona, og ligger på bredden af Turia-floden på østkysten af Den Iberiske Halvø. En af landets største søer, Albufera, ligger omkring 11 km syd for byen og er del en Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internationalt ry og er kendt for Las Fallas festivalen som afholdes i marts hvert år, for sin traditionelle valencianske keramik og arkitekturen. Også populær blandt turister er dens gamle snoede gader, som indeholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har færgeforbindelser til og fra Balearerne og Italien.