COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra La Palma til La Gomera side

Om bord på færgerne

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera færgeselskaber

    • 10 Sailings Weekly 5 hr 35 min
    • Get price
    • 12 Sailings Weekly 3 hr 50 min
    • Get price

Santa Cruz de La Palma til San Sebastian de la Gomera færge

Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera færgeruten forbinder La Palma med La Gomera og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 35 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 50 minutter.

Der er 22 overfarter Uge på Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera ruten mellem La Palma og La Gomera. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske by Santa Cruz de la Palma er beliggende på østkysten af øen La Palma, en af De Kanariske Øer. Det er øens næststørste by, efter Los Llanos de Aridane, men er øens hovedstad. Byen blev grundlagt i 1493 af Alonso Fernandes de Lugo og blev placeret ved siden af en flod, der var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nu Cueva de Carla) i den nordlige del af byen. Byens oprindelige navn var Villa del Apuron og dens havn forbandt til Amerika, hvorfra varer fra øen blev eksporteret. Byen kan kendes ved sine brostensbelagte gader, altaner og gamle bygninger, og er kun en kort gåtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavn på øen, og betjener færgeservicer til Cadiz i Spanien, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.


San Sebastian de la Gomera Guide

Den spanske by San Sebastian de la Gomera er hovedstaden på øen La Gomera, som hører under de Kanariske Øer. På grund af dens historiske forbindelser med Christopher Columbus, er den også kendt som ”Isla Colombina”.

Byen udviklede sig omkring en naturlig bugt, og har mange bevarede monumenter, såsom kirken La Asuncion, Pozo de la Aguada og Torre del Conde. Turistfaciliteter i byen er fremragende og inkluderer et stort udvalg af fritidsaktiviteter, specielt vandbaserede sportsaktiviteter rundt omkring havneområdet.

Indenlands er der mange vandre- og cykelstier, og her kan man udforske det bjergrige terræn på øen, og fordybe sig i nogle naturlige skatte, såsom Majona Nature Reserve og National Park i Garajonay.

Der er adskillige daglige færger til den nærliggende ø Tenerife, samt ture rundt om øen med katamaran.