COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ceuta - Algeciras er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ceuta til Algeciras færge alternativer

Ceuta - Algeciras færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 15 min
  • Get price
  • 13 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Ceuta Algeciras færge anmeldelser

 • "Ceuta Algeciras færge"

  En meget ren, hurtig og effektiv færge. Men husk, hvis De kommer fra Marokko, det tager tid at krydse græsen og Ceuta operer på spansk tid.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Læs mere Læs mindre

Ceuta til Algeciras færge

Ceuta Algeciras færgeruten forbinder Spanien med Spanien og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 gange dag, Balearia 4 gange dag, FRS 8 gange dag, FRS 5 gange dag & Naviera Armas servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 27 overfarter dag på Ceuta Algeciras overfarten mellem Spanien og Spanien og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ceuta Guide

Den spanske selvstyrende by Ceuta ligger på den nordlige kyst af Afrika og deler grænse med Marokko. Byen er adskilt fra Spanien af Gibralta strædet og ligger langs grænsen mellem Middelhavet og Atlanterhavet.

Attraktioner i byen inkluderer de kongelige vægge, som er et kystforsvar og Middelhavs maritime park, som dækker et areal på omkring 56.000 m2, og er hjemsted for to saltvand søer, solarier og haver. I midten af parken er der et slot, som var inspireret af byen Ceutas murer. Parken indeholder også kasino, restaurant og natklub med en marina som ligger ved siden af parken.

Byens havn modtager et stort antal færger hver dag, for det meste fra Algeciras i Andalusien i det sydlige Spanien. Der er en busservice i byen, som ikke passerer ind til nabolandet Marokko.


Algeciras Guide

Den spanske havneby Algeciras ligger i den sydlige del af landet ved bredden af Gibralta bugten. Byen har en lang maritim historie, men er i dag moderne og kosmopolitisk. Den første bosætning på stedet af den nuværende by, var den romerske by af Julia Traducata, fra det 1. århundrede. I 711 grundlage Tarik Al-Yazirat-al-Hadra på de romerske ruiner.

Der er en række populære attraktioner og vigtig monumenter ved Plaza Alta i byen, inklusiv Parochial Church of Nuestra, Senora de la Palma og det lille kapel Nuestra Senora de Europa. Byens arkitektur er dejlig og gode eksempler herpå er rådhuset, markedspladsen, kapellet Santo Cristo de la Alameda og kapellet San Anton.

Byens havn ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa på Rio de la Miel, som er Europas sydligste flod. Besøgende, der rejser ud af havnen bør holde øje med hvaler og delfiner, som nogle gange kan ses i vandet udenfor havnen.