Ceuta til Algeciras færge

Ceuta Algeciras færgeruten forbinder Spanien med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 8 gange dag, Trasmediterranea 5 gange dag & FRS Iberia servicen er tilgængelig op til 4 gange dag.

Der er 17 overfarter dag på Ceuta Algeciras overfarten mellem Spanien og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ceuta - Algeciras færgeselskaber

 • Balearia
  • 8 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • FRS Iberia
  • 4 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Gennemsnitlige Ceuta Algeciras Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ceuta Algeciras ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ceuta Guide

Den spanske selvstyrende by Ceuta ligger på den nordlige kyst af Afrika og deler grænse med Marokko. Byen er adskilt fra Spanien af Gibralta strædet og ligger langs grænsen mellem Middelhavet og Atlanterhavet.

Attraktioner i byen inkluderer de kongelige vægge, som er et kystforsvar og Middelhavs maritime park, som dækker et areal på omkring 56.000 m2, og er hjemsted for to saltvand søer, solarier og haver. I midten af parken er der et slot, som var inspireret af byen Ceutas murer. Parken indeholder også kasino, restaurant og natklub med en marina som ligger ved siden af parken.

Byens havn modtager et stort antal færger hver dag, for det meste fra Algeciras i Andalusien i det sydlige Spanien. Der er en busservice i byen, som ikke passerer ind til nabolandet Marokko.

Algeciras Guide

Den spanske havneby Algeciras ligger i den sydlige del af landet ved bredden af Gibralta bugten. Byen har en lang maritim historie, men er i dag moderne og kosmopolitisk. Den første bosætning på stedet af den nuværende by, var den romerske by af Julia Traducata, fra det 1. århundrede. I 711 grundlage Tarik Al-Yazirat-al-Hadra på de romerske ruiner.

Der er en række populære attraktioner og vigtig monumenter ved Plaza Alta i byen, inklusiv Parochial Church of Nuestra, Senora de la Palma og det lille kapel Nuestra Senora de Europa. Byens arkitektur er dejlig og gode eksempler herpå er rådhuset, markedspladsen, kapellet Santo Cristo de la Alameda og kapellet San Anton.

Byens havn ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa på Rio de la Miel, som er Europas sydligste flod. Besøgende, der rejser ud af havnen bør holde øje med hvaler og delfiner, som nogle gange kan ses i vandet udenfor havnen.