COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Mallorca

Mallorca er den største af De Baleariske Øer i Middelhavet, og ligger lidt over 200 kilometer øst for Valencia, Spanien.

Øen er kendt for sin fantastiske kystlinje, bestående af smukke bugter, dramatiske klipper og turkis hav, og er en af Spaniens mest populære feriemål.

Som man kan forvente af en ø i Middelhavet, kan Mallorca prale af nogle fremragende strande. På den sydøstlige kyst, finder man en af de fineste kaldet Cala Llombards. Den lange, tynde stribe af hvidt sand og lavt vand gør den ideel for familier med små børn.

Cala Torta på den nordøstlige side tilbyder store strækninger af uberørt sand og klart, dybt vand. Denne idylliske strand er perfekt til snorkling og windsurfing, og har en lille strandpromenade bar.

Hvis man hellere vil bruge tid på at se den lokale kultur og historie, kan man besøge de fascinerende romerske ruiner i Pollentia i nord. Byen blev oprindeligt grundlagt i 123 f.kr., og blev hurtigt en vigtig by i Balearerne. Stadig synlig i dag er resterne af et teater, et forum og boligområder.

Øens hovedstad, Palma er det gastronomiske punkt. Her tilbydes en blanding af eksklusive restauranter og tapas-barer, der passer til alle budgetter.

Palmas mest ikoniske træk er den smukke katedral fra det 14. århundrede. Den har en fremragende interiør dekoration, designet af Gaudi, som er værd at se.

I Pollen, mod nord, stiger de 365 Calvari Steps fra den centrale plads til det lille Calvario kapel på toppen. Selvom stigningen er udfordrende, bliver man belønnet med en fantastisk udsigt over hele øen.

Der er regelmæssige færgeoverfarter mellem Mallorca og de andre Baleariske Øer, Menorca mod nordøst og Ibiza mod sydvest.

Man kan også sejle fra det spanske fastland, med regulære afgange fra Barcelona, Valencia og Denia på vestkysten.

Populære Færgeselskaber

  • 14 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
  • Få pris
  • 12 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 1 time 57 m
  • Få pris

Mallorca anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Mallorca