Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2674 ruter og 568 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Mallorca

Mallorca er den største af De Baleariske Øer i Middelhavet, og ligger lidt over 200 kilometer øst for Valencia, Spanien.

Øen er kendt for sin fantastiske kystlinje, bestående af smukke bugter, dramatiske klipper og turkis hav, og er en af Spaniens mest populære feriemål.

Som man kan forvente af en ø i Middelhavet, kan Mallorca prale af nogle fremragende strande. På den sydøstlige kyst, finder man en af de fineste kaldet Cala Llombards. Den lange, tynde stribe af hvidt sand og lavt vand gør den ideel for familier med små børn.

Cala Torta på den nordøstlige side tilbyder store strækninger af uberørt sand og klart, dybt vand. Denne idylliske strand er perfekt til snorkling og windsurfing, og har en lille strandpromenade bar.

Hvis man hellere vil bruge tid på at se den lokale kultur og historie, kan man besøge de fascinerende romerske ruiner i Pollentia i nord. Byen blev oprindeligt grundlagt i 123 f.kr., og blev hurtigt en vigtig by i Balearerne. Stadig synlig i dag er resterne af et teater, et forum og boligområder.

Øens hovedstad, Palma er det gastronomiske punkt. Her tilbydes en blanding af eksklusive restauranter og tapas-barer, der passer til alle budgetter.

Palmas mest ikoniske træk er den smukke katedral fra det 14. århundrede. Den har en fremragende interiør dekoration, designet af Gaudi, som er værd at se.

I Pollen, mod nord, stiger de 365 Calvari Steps fra den centrale plads til det lille Calvario kapel på toppen. Selvom stigningen er udfordrende, bliver man belønnet med en fantastisk udsigt over hele øen.

Der er regelmæssige færgeoverfarter mellem Mallorca og de andre Baleariske Øer, Menorca mod nordøst og Ibiza mod sydvest.

Man kan også sejle fra det spanske fastland, med regulære afgange fra Barcelona, Valencia og Denia på vestkysten.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Mallorca anmeldelser

 • "Fantastisk"

  God båd med endnu bedre faciliteter og god mad!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Mallorca