Alicante til Oran færge

Alicante Oran færgeruten forbinder Spanien med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Alicante Oran færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Alicante - Oran færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 7 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Alicante Oran Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Alicante Oran ruten er for en bil og 1 passager.

Alicante Guide

Alicante er den andenstørste by i den spanske region Valencia, og dette er en smuk og hyggelig by som er opbygget omkring kystens strande, som mange betragter som at være Spaniens bedste. Alicante er gået fra at være en lille landsby til en by, som op igennem årene har vokset sig større med et pulserende natteliv.

Dette er en ”ægte” by, som lever for andet end blot sin turisme. Alicante frister med lange aftner, fester med fantastisk paella, dejlige siestaer, afslappende dage på strande og dejligt klima, som lokker med strandlivet og vandsport.

Langs stranden ligger Alicantes smukke strandpromenade som markerer kysten. Alicante er en universitetsby, hvilket betyder at byens barer altid er fulde af liv og tiltrækker både lokale og turister.

Oran Guide

Oran er en by, der ligger på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Oran ligger omkring 430 km fra Algier og er en vigtig havn og handels- og industricenter for uddannelse i regionen.

Populære attraktioner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har udstillinger af forhistoriske arkæologiske genstande fra Magrheb og andre etnologiske udstillinger. I byen er også Dar el-Bahia, rådhuset og det smukke Cathedral de Sacré Coeur, som blev åbnet i 1913 og nu er et offentlig bibliotek.