Ibiza til Palma færge

Ibiza Palma færgeruten forbinder Ibiza med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 14 overfarter Uge på Ibiza Palma ruten mellem Ibiza og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ibiza - Palma færgeselskaber

  • Balearia
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ibiza Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ibiza Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.