COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Palma er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ibiza til Mallorca side

Ibiza - Palma færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Ibiza Palma færge anmeldelser

 • "God overfart"

  Vi bookede flere måneder i forvejen for vores Ibiza – Palma rejse. Vi hentede billetten dagen vi rejste, alt gik godt, båden var i god stand, personalet var hjælpsomt, mange siddepladser i første klasse. Vi havde en god tur med Balearia.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "En kort tur"

  Jeg rejste i juli og var tilfreds med det hele.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Første gang med Balearia - meget imponeret"

  Rejste med Neptuno sæde fra Ibiza til Mallorca som gående passager. Booking pricessen var let. Venligt personale ombord – Neptuno klasse kan anbefales. Vil bruge Balearia igen og vil anbefale.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre

Ibiza til Palma færge

Ibiza Palma færgeruten forbinder Ibiza med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 16 overfarter Uge på Ibiza Palma ruten mellem Ibiza og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.


Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.