Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3247 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Gran Canaria

Gran Canaria er et af de største turistmål på De Kanariske Øer takket være sine enestående strande og sit varme og tørre klima hele året rundt.

Øen er hjem til omkring 838,000 mennesker, og er den anden mest befolkede ø i skærgårende efter nærliggende Tenerife, og selv om den er placeret i Atlanterhavet tæt på Afrika, er det uden tvivl en spansk ø.

Mens der er et blomstrende erhvervsliv i hovedstaden, Las Palmas, er Gran Canarias hovedindustri turisme, og skandinaviske, britiske og tyske turister udgør størstedelen af besøgende.

Der er i øjeblikket to direkte ruter fra det spanske fastland til Gran Canaria, som sejler fra de sydligste havne Cadiz og Huelva. På grund af afstanden mellem fastlandet og De Kanariske Øer, er afgange ikke så hyppige og er generelle lange. Skibene brugt på disse overfarter er normalt af høj standard, så rejsen er normalt behagelig.

De fleste færger, der ankommer i Gran Canaria sejler fra de andre kanariske øer, med mange ruter fra Lanzarote, Fuerteventura, La Palma og Tenerife. Gran Canarias position mellem Tenerife og Fuerteventura, gør den til en meget let ø at komme til og fra.

Der er to aktive færgehavne på Gran Canaria. Las Palmas, som er hovedhavnen for ankomster, ligger på den nordøstlige side af øen, og er der, hvor færger fra Spanien og de øvrige øer ankommer. Porto de las Nieves, den maleriske landsbyhavn på den nordvestlige side, forbinder med Tenerife.

Gran Canarias hovedattraktion er vejret. I sommermånederne stiger temperaturerne til omkring 30 grader, og om vinteren er det normalt ikke koldere end 18 grader. Dette klima gør øen perfekt til badeferier.

Andre hovedattraktioner inkluderer Palmitos Park Zoo, Aqualand Water Park og Maspalomas klitter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris

Gran Canaria anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Gran Canaria