Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3037 ruter og 658 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Gran Canaria

Gran Canaria er et af de største turistmål på De Kanariske Øer takket være sine enestående strande og sit varme og tørre klima hele året rundt.

Øen er hjem til omkring 838,000 mennesker, og er den anden mest befolkede ø i skærgårende efter nærliggende Tenerife, og selv om den er placeret i Atlanterhavet tæt på Afrika, er det uden tvivl en spansk ø.

Mens der er et blomstrende erhvervsliv i hovedstaden, Las Palmas, er Gran Canarias hovedindustri turisme, og skandinaviske, britiske og tyske turister udgør størstedelen af besøgende.

Der er i øjeblikket to direkte ruter fra det spanske fastland til Gran Canaria, som sejler fra de sydligste havne Cadiz og Huelva. På grund af afstanden mellem fastlandet og De Kanariske Øer, er afgange ikke så hyppige og er generelle lange. Skibene brugt på disse overfarter er normalt af høj standard, så rejsen er normalt behagelig.

De fleste færger, der ankommer i Gran Canaria sejler fra de andre kanariske øer, med mange ruter fra Lanzarote, Fuerteventura, La Palma og Tenerife. Gran Canarias position mellem Tenerife og Fuerteventura, gør den til en meget let ø at komme til og fra.

Der er to aktive færgehavne på Gran Canaria. Las Palmas, som er hovedhavnen for ankomster, ligger på den nordøstlige side af øen, og er der, hvor færger fra Spanien og de øvrige øer ankommer. Porto de las Nieves, den maleriske landsbyhavn på den nordvestlige side, forbinder med Tenerife.

Gran Canarias hovedattraktion er vejret. I sommermånederne stiger temperaturerne til omkring 30 grader, og om vinteren er det normalt ikke koldere end 18 grader. Dette klima gør øen perfekt til badeferier.

Andre hovedattraktioner inkluderer Palmitos Park Zoo, Aqualand Water Park og Maspalomas klitter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris

Gran Canaria anmeldelser

 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme og dyre side.

  Læs mere Læs mindre
 • "Algeciras til Tanger Med"

  Endnu en god tur med dette selskab.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilferie til Mallorca"

  Vi ankom til Barcelona kl. 13,00, Færgen skulle først afgå kl. 23.00. Med lidt besvær, og et par forespørgelser, fandt vi terminalen. Vi fik vores boardingcards og oplysning om, at port 3 først åbnede kl 18,00, men at vi kunne parkere bilen i port 4 ved at betale € 12. Meget fin service!! Så tog vi en taxa op til Sagrada Familia og tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen der. Det var fantastisk, at se båden blive "pakket" med enormt mange store lastbiler og så personbilerne ind imellem. Ombord sov vi i flystolene. Det var i starten en belastning pga. en familie, der absolut ikke havde styr på deres børn. De faldt dog omsider i søvn og det gjorde vi også. Da vi vågnede var vi ankommet til Palma og båden blev tømt utrolig hurtigt. det var meget effektivt. Så kunne ferien begynde.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Gran Canaria