COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Gran Canaria

Gran Canaria er et af de største turistmål på De Kanariske Øer takket være sine enestående strande og sit varme og tørre klima hele året rundt.

Øen er hjem til omkring 838,000 mennesker, og er den anden mest befolkede ø i skærgårende efter nærliggende Tenerife, og selv om den er placeret i Atlanterhavet tæt på Afrika, er det uden tvivl en spansk ø.

Mens der er et blomstrende erhvervsliv i hovedstaden, Las Palmas, er Gran Canarias hovedindustri turisme, og skandinaviske, britiske og tyske turister udgør størstedelen af besøgende.

Der er i øjeblikket to direkte ruter fra det spanske fastland til Gran Canaria, som sejler fra de sydligste havne Cadiz og Huelva. På grund af afstanden mellem fastlandet og De Kanariske Øer, er afgange ikke så hyppige og er generelle lange. Skibene brugt på disse overfarter er normalt af høj standard, så rejsen er normalt behagelig.

De fleste færger, der ankommer i Gran Canaria sejler fra de andre kanariske øer, med mange ruter fra Lanzarote, Fuerteventura, La Palma og Tenerife. Gran Canarias position mellem Tenerife og Fuerteventura, gør den til en meget let ø at komme til og fra.

Der er to aktive færgehavne på Gran Canaria. Las Palmas, som er hovedhavnen for ankomster, ligger på den nordøstlige side af øen, og er der, hvor færger fra Spanien og de øvrige øer ankommer. Porto de las Nieves, den maleriske landsbyhavn på den nordvestlige side, forbinder med Tenerife.

Gran Canarias hovedattraktion er vejret. I sommermånederne stiger temperaturerne til omkring 30 grader, og om vinteren er det normalt ikke koldere end 18 grader. Dette klima gør øen perfekt til badeferier.

Andre hovedattraktioner inkluderer Palmitos Park Zoo, Aqualand Water Park og Maspalomas klitter.

Populære Færgeselskaber

  • 6 Afgange Dagligt 1 time 40 m
  • Få pris
  • 6 Afgange Dagligt 1 time 20 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 33 t 15 m
  • Få pris

Gran Canaria anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Gran Canaria