COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Alcudia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Barcelona til Alcudia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Mallorca side

Om bord på færgerne

Barcelona - Alcudia færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Barcelona Alcudia færge anmeldelser

 • "Roadtrip fra Danmark til Mallorca"

  Super god service og god mad på færgen, så god at jeg tager bilen igen næste år ☺

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "super færgetur "

  Super tur fra Barcelona til Mallorca. Personalet sørgede bl.a. for at banke os om morgenen, da vi ankom allerede klokken 5. Lej i så fald en kahyt, hvis I rejser med små børn. Vi kan varmt anbefale skibet og selskabet.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge overfart."

  Et godt firma, jeg nød turen hele vejen igennem begge veje. Det bedste færge firma som jeg har brugt, vil bruge dem igen, det var også en god pris. Hvis man skal med en færge på Mallorca så brug Balearia, de er de bedste!

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "Barcelona til Alcudia retur"

  Bookede dette gennem Direct Ferries – ingen problemer overhovedet, meget ligetil. Afgangstiden ændrede sig, men fik en opringning og email godt i forvejen fra Direct Ferries, for at oplyse mig om dette – 5 stjerner for deres service. Færgen var fantastisk begge veje – på natte turen sov vi alle godt. På returen, som var om dagen, brugte vi poolområdet på det øverste dæk – det var fantastisk! Færge faciliteter er super med legeplads osv. og kan varmt anbefale. En advarelse: første klasse sæder er ikke reserveret, og dem som kommer først får sæderne, så hvis du bestiller fem siddepladser og er der for sent, kan det være at du ikke får sæderne!

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Alcudia færge

Barcelona Alcudia færgeruten forbinder Spanien med Mallorca og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 14 gange Uge, Trasmediterranea 5 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Barcelona Alcudia overfarten mellem Spanien og Mallorca og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske ø Mallorca, som er en af De Baleariske Øer. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundrede, er en populær turistattraktion. Andre populære attraktioner i byen inkluderer resterne af en romersk by, som ligger lige udenfor byens mure.

Der er færgeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.