COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Cadiz er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Santa Cruz de Tenerife til Cadiz færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til Spanien side

Om bord på færgerne

Santa Cruz de Tenerife - Cadiz færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 53 hr 30 min
  • Get price

Santa Cruz de Tenerife Cadiz færge anmeldelser

 • "Tilfreds med servicen"

  Dette er den tredje overfart, som jeg har taget til den kanariske halvø. Generelt meget tilfreds med hele servicen.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre

Santa Cruz de Tenerife til Cadiz færge

Santa Cruz de Tenerife Cadiz færgeruten forbinder Tenerife med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 53 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Cadiz færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.


Cadiz Guide

Byen og havnen Cadiz ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Byens kystlinje er del af Costa de la Luz (kysten af lys) og har mange populære sandstrande, hvoraf mange er i et bymiljø, og nogle er mere fjerntliggende og derfor uspoleret. Der afholdes tre festivaler i byen, der er populære blandt turister. Carnival of Cadiz, hestevæddeløb begivenhederne på stranden ved Sanlucar de Barrameda og Horse Fair i Jeres de la Frontera. Byen er også kendt for sin lækre mad og specielt for sin ”pescaito frito” (diverse stegte fisk) og for sin skaldyr, som er bedst ledsagt af vin fra regionen.

Byens havn by er præget af smalle gader og er et af de mest tæt befolkede områder i Europa og har en række pladser, der er populære blandt turister. Disse er Plaza de Espana, Plaza de San Juan de Dios, Plaza de Candelaria and Plaza de Mina.

Havnen i Cadiz har færgeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.