Tanger til Tarifa færge

Tanger Tarifa færgeruten forbinder Marokko med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Inter Shipping sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens FRS servicen sejler op til 9 gange dagligt med en sejltid fra .

Der er 13 overfarter dag på Tanger Tarifa ruten mellem Marokko og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tanger - Tarifa færgeselskaber

  • Inter Shipping
    • 4 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris
  • FRS

Gennemsnitlige Tanger Tarifa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tanger Tarifa ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tanger Guide

Byen Tanger ligger i den nordlige del af Marokko på den nordafrikanske kyst, ved den vestlige indgang til strædet Gibraltar, hvor Atlanterhavet møder Middelhavet. Byen har været under forskellige civilisationer i løbet af sin lange og spændende historie, som begyndte i det 5. århundrede f.kr. Der er meget idvikling i gang i byen, som omfatter nye projekter langs bugten for turisme, et moderne forretningsdistrikt ved nanvn Tangier City Centre, en ny lufthavnsterminal og et nyt fodboldstadium.

Kasbah hæver sig over Tangers gamle bydel. De gamle fæstningsværker var engang en del af byens forsvar, men i dag er mange blevet forvandlet til private boliger, hoteller, museer og restauranter. En populær attraktion blandt turister er Kasbah Museum, som ligger ved Place du Mechouar og udstiller levn fra stenalderen og frem til begyndelsen af det 20. århundrede.

Tarifa Guide

Byen Tarifa ligger i Andalusien i Spanien og har omkring 10 km med hvide sandstrande, en uspoleret natur og er en af de bedste windsurfing destinationer i Europa. Fra byen er der dejlig udsigt over Rif-bjergene og Afrika på tværs af Gibraltarstrædet. Den charmerende by kan kendes ved sine smalle brostensbelagte gader. De oprindelige bymure af den gamle by har på en eller anden måde formået at indgå i konstruktionen af byens hvidkalkede huse, selv om de fleste, af dem der kan ses i dag blev bygget i det 18. århundrede.

Der er regelmæssige færgeforbindelser mellem Tarifa og Tanger.