COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger - Tarifa er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tanger til Tarifa færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Tanger - Tarifa færgeselskaber

  • 11 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
  • 36 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris

Tanger Tarifa færge anmeldelser

 • "God færge"

  Generelt en rigtig god oplevelse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Tanger til Tarifa færge

Tanger Tarifa færgeruten forbinder Marokko med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. FRS sejler op til 11 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Inter Shipping servicen sejler op til 36 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 hour.

Der er 17 overfarter dag på Tanger Tarifa ruten mellem Marokko og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tanger Guide

Byen Tanger ligger i den nordlige del af Marokko på den nordafrikanske kyst, ved den vestlige indgang til strædet Gibraltar, hvor Atlanterhavet møder Middelhavet. Byen har været under forskellige civilisationer i løbet af sin lange og spændende historie, som begyndte i det 5. århundrede f.kr. Der er meget idvikling i gang i byen, som omfatter nye projekter langs bugten for turisme, et moderne forretningsdistrikt ved nanvn Tangier City Centre, en ny lufthavnsterminal og et nyt fodboldstadium.

Kasbah hæver sig over Tangers gamle bydel. De gamle fæstningsværker var engang en del af byens forsvar, men i dag er mange blevet forvandlet til private boliger, hoteller, museer og restauranter. En populær attraktion blandt turister er Kasbah Museum, som ligger ved Place du Mechouar og udstiller levn fra stenalderen og frem til begyndelsen af det 20. århundrede.


Tarifa Guide

Byen Tarifa ligger i Andalusien i Spanien og har omkring 10 km med hvide sandstrande, en uspoleret natur og er en af de bedste windsurfing destinationer i Europa. Fra byen er der dejlig udsigt over Rif-bjergene og Afrika på tværs af Gibraltarstrædet. Den charmerende by kan kendes ved sine smalle brostensbelagte gader. De oprindelige bymure af den gamle by har på en eller anden måde formået at indgå i konstruktionen af byens hvidkalkede huse, selv om de fleste, af dem der kan ses i dag blev bygget i det 18. århundrede.

Der er regelmæssige færgeforbindelser mellem Tarifa og Tanger.