Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger - Tarifa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tanger til Tarifa færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Tanger - Tarifa færgeselskaber

  • 11 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Tanger til Tarifa færge

Tanger Tarifa færgeruten forbinder Marokko med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. FRS sejler op til 11 gange dag, Inter Shipping 4 gange dag & FRS Iberia servicen er tilgængelig op til 8 gange dag.

Der er 23 overfarter dag på Tanger Tarifa overfarten mellem Marokko og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tanger Guide

Byen Tanger ligger i den nordlige del af Marokko på den nordafrikanske kyst, ved den vestlige indgang til strædet Gibraltar, hvor Atlanterhavet møder Middelhavet. Byen har været under forskellige civilisationer i løbet af sin lange og spændende historie, som begyndte i det 5. århundrede f.kr. Der er meget idvikling i gang i byen, som omfatter nye projekter langs bugten for turisme, et moderne forretningsdistrikt ved nanvn Tangier City Centre, en ny lufthavnsterminal og et nyt fodboldstadium.

Kasbah hæver sig over Tangers gamle bydel. De gamle fæstningsværker var engang en del af byens forsvar, men i dag er mange blevet forvandlet til private boliger, hoteller, museer og restauranter. En populær attraktion blandt turister er Kasbah Museum, som ligger ved Place du Mechouar og udstiller levn fra stenalderen og frem til begyndelsen af det 20. århundrede.


Tarifa Guide

Byen Tarifa ligger i Andalusien i Spanien og har omkring 10 km med hvide sandstrande, en uspoleret natur og er en af de bedste windsurfing destinationer i Europa. Fra byen er der dejlig udsigt over Rif-bjergene og Afrika på tværs af Gibraltarstrædet. Den charmerende by kan kendes ved sine smalle brostensbelagte gader. De oprindelige bymure af den gamle by har på en eller anden måde formået at indgå i konstruktionen af byens hvidkalkede huse, selv om de fleste, af dem der kan ses i dag blev bygget i det 18. århundrede.

Der er regelmæssige færgeforbindelser mellem Tarifa og Tanger.