COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Melilla - Motril er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Melilla - Motril færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 5 hr
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price

Melilla til Motril færge

Melilla Motril færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer mens FRS servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 15 minutter.

Der er 5 overfarter Uge på Melilla Motril ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melille ligger på den nordvestlige afrikanske kyst og deler grænse med Marokko. Byen ligger på tværs af havet fra de spanske provinser Granada og Almeria, ved siden af Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en af to permanent beboede spanske administrerede byer på det afrikanske kontinent, den anden er Ceuta. Den nærmeste by i Marokko til Melilla er Nador.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastland.


Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.