Melilla til Motril færge

Melilla Motril færgeruten forbinder Spanien med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, FRS. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Melilla Motril færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Melilla - Motril færgeselskaber

  • FRS
    • 6 Afgange Ugentlig 5 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Melilla Motril Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Melilla Motril ruten er for en bil og 2 passagerer.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melille ligger på den nordvestlige afrikanske kyst og deler grænse med Marokko. Byen ligger på tværs af havet fra de spanske provinser Granada og Almeria, ved siden af Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en af to permanent beboede spanske administrerede byer på det afrikanske kontinent, den anden er Ceuta. Den nærmeste by i Marokko til Melilla er Nador.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastland.

Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.