COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ibiza til Spanien side

Ibiza - Barcelona færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr 59 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Ibiza Barcelona færge anmeldelser

 • "God oplevelse"

  Det var en god oplevelse at rejse med færgen. Betalte lidt ekstra for første klasse, hvilket var god værdi for en 9 timers færgetur. Havde butikker, en bar, en pool og der blev vist film. Var meget behagelig.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Færgen var punktlig. Kahyt var ren og relativ rummelig. Badeværelset var også rent og tilfredsstillende. Maden om bord var elendig. Den kolde mad skulle opvarmes med en enketl mikrobølgeovn. Den eneste bar om bord var lukket.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt fungerede fint"

  Turen var perfekt.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Behagelige siddepladser med spansk Novello tv-drama at se. Hjælpsomt personale. Liggestole på dækket for solbadning.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Læs mere Læs mindre

Ibiza til Barcelona færge

Ibiza Barcelona færgeruten forbinder Ibiza med Spanien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 gange Uge, Balearia 7 gange Uge, Grandi Navi Veloci 2 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 20 overfarter Uge på Ibiza Barcelona overfarten mellem Ibiza og Spanien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).