Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Arrecife - Santa Cruz de Tenerife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Lanzarote til Tenerife side

Arrecife - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 13 hr
    • Get price
    • 8 Sailings Weekly 10 hr
    • Get price

Arrecife til Santa Cruz de Tenerife færge

Arrecife Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Lanzarote med Tenerife og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer.

Der er 9 overfarter Uge på Arrecife Santa Cruz de Tenerife ruten mellem Lanzarote og Tenerife. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske ø, Lanzarote, som er del af Kanariøerne. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten af øen, og har færgeforbindelser til de andre Kanariske Øer, og til andre destinationer i Europa og Afrika.

Populære attraktioner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er en saltvand lagune, som ligger i byens centrum og er omgivet af fisker hytter.

Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.


Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.