COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra La Gomera til La Palma side

Om bord på færgerne

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 6 hr
    • Get price
    • 12 Sailings Weekly 4 hr
    • Get price

San Sebastian de la Gomera til Santa Cruz de La Palma færge

San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder La Gomera med La Palma og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer.

Der er 17 overfarter Uge på San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma ruten mellem La Gomera og La Palma. Sammenlign nu og få den bedste pris!

San Sebastian de la Gomera Guide

San Sebastian de la Gomera er beliggende på den spanske ø La Gomera, og er øens hovedstad og havneby. La Gomera er en af de Kanariske Øer, og San Sebastian de la Gomera er placeret på færgeruten til øerne Tenerife, La Palma og El Hierro.

Byen har en interessant fortid og betragtes som hovedcenteret for kultur og handel på øen. Christopher Columbus tilbragte noget tid på øen og San Sebastian de la Gomera var hans sidste udgangspunkt på vej til Amerika.

Populære attraktioner i byen inkluderer Torre del Conde, som er en middelalderlig fæstning og den ældste bevarede bygning på øen. Af interesse er også Church of Our Virgin of the Assumption, museet af religiøst kunstværker fra det 16. til det 19. århundrede, og kapel St. Sebastian, som blev bygget omkring år 1530.

Der er færgeforbindelser til Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma og Valverde.


Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.