COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Almeria - Ghazaouet er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Algeriet side

Almeria - Ghazaouet færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 9 hr 1 min
    • Get price

Almeria til Ghazaouet færge

Almeria Ghazaouet færgeruten forbinder Spanien med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Almeria Ghazaouet færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.


Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeriets hovedhavn og ligger en kort afstand fra Marokkos grænse, og er det perfekte rejsemål, for dem som vil besøge Tlemcen, som ligger omkring 70 km væk. Byen kan føre sin historie tilbage til romertiden og gennem til koloniseringen af de franske, men byen har altid været en fiskerihavn i hjertet. Byen har en række cafeer og restauranter, hvor man kan nyde lokal fisk og skaldyr. De bedste strande i Ghazaouet ligger i udkanten af havnen, og inkluderer Marsa ben M’hidi, som har en 2 km lang strækning af fint sand.
Der er færgeforbindelser fra Ghazaouet til Almeria i Spanien. Overfarten tager omkring 8 timer.