Almeria til Ghazaouet færge

Almeria Ghazaouet færgeruten forbinder Spanien med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Almeria Ghazaouet færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Almeria - Ghazaouet færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 3 Afgange Ugentlig 9 t 1 minut
    • Få pris

Gennemsnitlige Almeria Ghazaouet Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Almeria Ghazaouet ruten er for en bil og 2 passagerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.

Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeriets hovedhavn og ligger en kort afstand fra Marokkos grænse, og er det perfekte rejsemål, for dem som vil besøge Tlemcen, som ligger omkring 70 km væk. Byen kan føre sin historie tilbage til romertiden og gennem til koloniseringen af de franske, men byen har altid været en fiskerihavn i hjertet. Byen har en række cafeer og restauranter, hvor man kan nyde lokal fisk og skaldyr. De bedste strande i Ghazaouet ligger i udkanten af havnen, og inkluderer Marsa ben M’hidi, som har en 2 km lang strækning af fint sand.
Der er færgeforbindelser fra Ghazaouet til Almeria i Spanien. Overfarten tager omkring 8 timer.