Motril til Nador færge

Motril Nador færgeruten forbinder Spanien med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Motril Nador færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Motril - Nador færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 4 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Motril Nador Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Motril Nador ruten er for en bil og 2 passagerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provins Granada, og er den næststørste by ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tæt på Guadalfeo floden ved foden af Sierra Luhar bjergene, midvejs mellem Malaga og Almeria. For besøgende, der ønsker at udforske den kystnære region Andalusien, er Motril den perfekte by at bo i. De mange turister, der besøger byen nyder dens strande og solrige vejr, de lokale råvarer og kulturarven i byen og det omkringliggende område. Byen har også fremragende butikker, barer, restauranter og natklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vand i Middelhavet gør kysten til det perfekte sted for vandsport.

I den smukke marina finder du vandsportsfaciliteter og båd udflugter. Færger fra havnen afgår til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Nador Guide

Nador er en marokkansk by, der ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagunen. Det menes, at Nador blev grundlagt af den berbiske civilisation, og senere regeret af fønikerne, romerne og derefter araberne. Det er ikke sikkert, hvor byen har fået sit navn. Nogle mener, at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en lille bosættelse nær lagunen. Andre, mener dog, at det kan stamme fra det arabiske ord ”Nadar”, som betyder syn og giver mere mening, da Nador er et strategisk punkt for oberservation med Spanien. Uanset hvad, har byen været populær med de fleste af de marrokkanske konger, Kong Imar ibn Idriss II især og Kong Youssef ibn Tachfin.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.