COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algeciras - Tanger Med er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Algeciras til Tanger Med færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Marokko side

Algeciras - Tanger Med færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 2 hr 30 min
  • Get price

Algeciras Tanger Med færge anmeldelser

 • "Algercias, Spanien til Tanger Med Marokko"

  Det var en god tur, rimelig billetpris. Alt var nemt.

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Jeg brugte færgen i enden af min Europa tur, og sejlede fra Spanien til Marokko. Jeg nød turen, da alt gik godt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God og rolig overfart"

  Skitene til Algeciras havn var dårlige. Vi ankom en time for tidligt, og var de første – men blev advaret om, at indtjekning var en time før. De sikrede vores motorcykler godt på færgen, som var ren. Skibet sejlede en time for sent.

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Læs mere Læs mindre
 • "Algeciras til Tanger Med"

  Endnu en god tur med dette selskab.

  'Las Palmas de Gran Canaria' travelled on Las Palmas de Gran Canaria

  Læs mere Læs mindre

Algeciras til Tanger Med færge

Algeciras Tanger Med færgeruten forbinder Spanien med Marokko og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Balearia sejler op til 5 gange Uge, Trasmediterranea 7 gange Uge, FRS 8 gange dag, Inter Shipping 36 gange Uge, AML 5 gange dag & FRS Iberia servicen er tilgængelig op til 8 gange dag.

Der er 28 overfarter dag på Algeciras Tanger Med overfarten mellem Spanien og Marokko og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Algeciras Guide

Havnebyen Algeciras er beliggende ved Gibralta bugten i Spanien. Havnen spiller en vigtig rolle i byens økonomi, da det hovedpunktet for forbindelser mellem Spanien og Tanger, samt andre havne i Marokko og Kanariøerne. Byen er en stor fiskeindutri, og eksporterer også mange af sine lokalt producerede produkter, inklusiv korn og tobak. Byen er temmelig populær blandt turister, selv om den ikke ligefrem kan beskrives som en særlig smuk by. Men i modsætning til mange andre spanske turistmål, har Algeciras en grynet charme og byen har formået at bevare en reel havn atmosfære.

Byens havn er en af de største i Europa og også i verden i tre kategorier: omladning, fragt og beholder, og ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa ved Rio de la Miel, den sydligste floden på den iberiske halvø og det kontinentale Europa. Besøgende kan også, fra tid til anden, se hvaler og delfiner svømme tæt på havnen.


Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.